Producenci
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost

Frank&Oli Ciastko proteinowe double chocolate 50 g – bez cukru i glutenu

Dostępność: duża ilość
Cena: 4,40 zł

Cena regularna:

4.40
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

Opis

Frank&Oli High Protein Double Chocolate Cookie to miękkie, wysokobiałkowe ciastko, które łączy intensywny smak ciemnej i białej czekolady. Bez dodatku cukru i glutenu, stanowi idealną przekąskę dla osób aktywnych fizycznie oraz dbających o zdrową dietę.

Dlaczego warto wybrać to ciastko?

  • Wysoka zawartość białka: 20 g białka na 100 g produktu, co wspomaga regenerację mięśni po treningu.

  • Bogate w błonnik: 22 g błonnika na 100 g, co wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego.

  • Bez dodatku cukru: Słodzone maltitolem, co pozwala cieszyć się słodkim smakiem bez wpływu na poziom cukru we krwi.

  • Bezglutenowe: Odpowiednie dla osób z nietolerancją glutenu.

  • Naturalne składniki: Zawiera miazgę z orzeszków arachidowych, sól himalajską i wysokiej jakości czekoladę bez cukru.

Zastosowanie:

Idealne jako szybka przekąska po treningu, dodatek do lunchboxa czy zdrowa alternatywa dla tradycyjnych słodyczy.

 

Informacje o produkcie

SKŁADNIKI błonnik z korzenia cykorii, miazga z orzeszków arachidowych , koncentrat białka serwatkowego WPC 80 ( z mleka) 20%, nadzienie 20%(miazga kokosowa, błonnik z korzenia cykorii, koncentrat białka serwatkowego WPC 80 ( z mleka) 20%, biała czekolada bez cukr
PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 1804 kJ / 434 kcal
TŁUSZCZ 25 g
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 8,3 g
WĘGLOWODANY 20g
W TYM CUKRY 4,1 g
BŁONNIK 21 g
BIAŁKO 22 g
SÓL 0,43 g
WARUNKI PRZECHOWYWANIA Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
KRAJ POCHODZENIA podany na etykiecie produktu

Bezpieczeństwo

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl