KOMOSA RYŻOWA BIO 1 kg QUINOA ryż peruwiański eko
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Dlaczego warto jeść komosę ryżową ?
Komosa ryżowa to produkt, który pomoże Ci urozmaicić Twoją dietę. Jest cennym źródłem węglowodanów oraz skrobię. Idealnie nadaje się do osób, które chcą ograniczyć gluten w swojej diecie.
Do czego używa się komosy ryżowej ?
Komosa ryżowa, zwana także ryżem peruwiańskim, to świetna alternatywa dla ryżu, kasz, ziemniaków. Można ją także dodać do sałatek, aby urozmaicić ich smak. Komosa zastosujesz także zamiast makaronu w zupie.
Informacje o produkcie
SKŁADNIKI | komosa ryżowa* 100%. *certyfikowany składnik ekologiczny. |
PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ | gluten, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA | w 100 g |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA | 1497 kJ / 355 kcal |
TŁUSZCZ | 5,5 g |
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE | 0,7 g |
WĘGLOWODANY | 58 g |
W TYM CUKRY | <0,5 g |
BŁONNIK | 6,8 g |
BIAŁKO | 15 g |
SÓL | 0,02 g |
WARUNKI PRZECHOWYWANIA | Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
KRAJ POCHODZENIA | podany na etykiecie produktu |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.