Płatki migdałowe niepołamane
towar niedostępny
Opis
Migdały spośród orzechów wyróżniają się najwyższą zawartością błonnika pokarmowego oraz wapnia, który potrzebny jest utrzymania zdrowych kości i zębów. Królewski tytuł zawdzięczają także wysokiej zawartości potasu, magnezu oraz witaminy E.
Migdały cięte w płatki możesz zastosować w kuchni w przeróżny sposób. Wypróbuj je do ciast jako posypkę, składnik owsianki, czy musli.
Informacje o produkcie
SKŁADNIKI | migdały blanszowane płatki 100% |
PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ | gluten, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA | w 100 g |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA | 2566 kJ / 621 kcal |
TŁUSZCZ | 52 g |
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE | 4,7 g |
WĘGLOWODANY | 7,6 g |
W TYM CUKRY | 4,2 g |
BŁONNIK | 13 g |
BIAŁKO | 24 g |
SÓL | 0,04 g |
WARUNKI PRZECHOWYWANIA | Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
KRAJ POCHODZENIA | podany na etykiecie produktu |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.